Kyckling med dill och gräslök
Ikväll lagade vi en underbar måltid med ett recept som jag hittat hos Arla.
Kyckling med dill och gräslök, till det serverades färskpotatis, kokta morötter och gelé.

4 kycklingfiléer, ca 500 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
2 dl lätt crème fraiche
1 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 tsk soja
1 msk honung
strimlat skal och pressad saft av 1/2 citron
2 msk hackad dill
2 msk hackad gräslök
Krydda kycklingen med salt och peppar.
Bryn den i smör på båda sidor i en stekpanna.
Blanda crème fraiche, vatten, buljongtärning, soja, honung och citronsaft i en traktörpanna.
Lägg i kycklingen och låt koka under lock ca 10 min.
Strö över citronskal, dill och gräslök.
mycket fräscht och gott!
Kyckling med dill och gräslök, till det serverades färskpotatis, kokta morötter och gelé.

4 kycklingfiléer, ca 500 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
2 dl lätt crème fraiche
1 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 tsk soja
1 msk honung
strimlat skal och pressad saft av 1/2 citron
2 msk hackad dill
2 msk hackad gräslök
Krydda kycklingen med salt och peppar.
Bryn den i smör på båda sidor i en stekpanna.
Blanda crème fraiche, vatten, buljongtärning, soja, honung och citronsaft i en traktörpanna.
Lägg i kycklingen och låt koka under lock ca 10 min.
Strö över citronskal, dill och gräslök.
mycket fräscht och gott!
Kommentarer
Trackback